Hoofdgerechten test

Winterse salade

Gebakken ossenhaas punten, met een vers gebakken bos-paddenstoelen mix.
Met een saus van kruidenkaas.

€17.75

Salade botervis

Gerookte botervis, lauw-warm gebakken, geserveerd met een frisse limoenmayonaise.

€16.75

Tartaar van rode biet

Tartaar van rode bieten, basilicum en feta. Geserveerd met een
zachte compote van rode ui en een knoflook-ui mayonaise.

Niet alleen lekker voor de vegetariër.

€16.75

Trio van rund

Verschillende stukken rundvlees. Geserveerd met kruidenboter.
Wij vertellen u graag welk vlees we vandaag hebben.

€ 19,50

Beenham

Beenham, voor de genieter. Met een ouderwetse jus.

€18.25

Stoofpotje van lam

Op grootmoederswijze bereid.

€ 19.50

Spareribs

Malse spareribs, om lekker met uw handen te eten.

€ 17,50

Trio van vis

Een wisselend trio van diverse soorten verse vis. Wij vertellen u graag welke vis wij vandaag hebben.

€ 19,50

Kipsaté

2 Heerlijk gemarineerde kipsaté stokken, geserveerd met satésaus en gefrituurde uitjes. 3 stokken € 19,25

€ 17,25
Scroll to top