Voorgerechten test

Carpaccio van botervis

Ambachtelijk gerookte botervis met rucola en een huisgemaakte limoenmayonaise. Heerlijk fris!

€6.75

Gevulde champignons

Á la minute gebakken champignons gevuld met een roomkaas.

€5.75

Gamba’s in Italiaanse ham

Gamba’s ingerolt in Italiaanse ham en gebakken in knoflookolie.

€7.75

Trio van noordzeevis

Ambachtelijk gemaakte kroketjes met vis uit de Noordzee.

€ 7,75

Soep van de dag

De bediening zal u graag vertellen welke soep er vandaag op het menu staat.

€ 4,75

Tomatensoep

Huisgemaakte tomatensoep, geserveerd met toast en roomboter.

€ 4,50

Rundercarpaccio

Verse carparpaccio, geserveerd met pijnboompitten, geraspte Grana Padano en truffelmayonaise.

€ 7,95

Stokbrood met smeersels

Vers afgebakken broodje, geserveerd met kruidenboter, tapenade en aioli.

€ 4,75
Scroll to top