Menu

Heeft u allergieën? Geef het aan bij de bediening, dan kan onze chef er rekening mee houden en een passend gerecht voor u bereiden.

5 Gangen verassingsmenu voor €39.50

* Alleen mogelijk per gezelschap

Voorgerechten

Toast met warm gerookte zalm

Lauw warme gerookte zalm op een verse toast met kappertjes en bosui, geserveerd met honing-mosterdsaus.

€12.50

Kippenlevers

Vers getoast zuurdesembrood met gebakken kippenlevers, geserveerd met mayonaise.

€10.00

Gevogelte paté

Een heerlijke paté van gevogelte, geserveerd met een huisgemaakte kaasstengel van bladerdeeg.

€11.00

Carpaccio van ribeye

Huisgerookte ribeye met truffelolie, rucola en pijnboompitten

€11.00

Tomatensoep

Huisgemaakt van trostomaten met een vleugje pesto, geserveerd met gezouten zuurdesem brood.

€ 7.00

Heldere erwtensoep

Erwtensoep gemaakt van verse groenten en erwten met een plak gezouten zuurdesembrood.

€7.50

Broodje met smeersels

Vers gebakken broodje met een plak zuurdesembrood. Geserveerd met aiolli, mangochutney en kruidenboter.

€7.50
menu-paviljoen-schipluiden-

Hoofdgerechten

Witlofschotel

Roergebakken witlof met groene appel en een saus van gerookt sesamzaad.
Geserveerd op een slablad.

€23.00

Vis trio

Wisselend trio van vis geserveerd met een peterselie-roomsaus.
Vraag onze medewerkers naar de vis van vandaag.

€26.00

Gerookte makreel

Gerookte makreel met een huisgemaakte andijviestamppot en een heerlijke vleesjus.

€24.00

Hazenpeper

Hazenpeper op traditionele wijze, geserveerd met aardappelgratin.

€27.50

Saté

2 stokken gemarineerde stukken kipfilet met een heerlijke satésaus, atjar, seroendeng en vers gebakken kroepoek.
3 stokken kipsaté i.p.v. 2 stokken kipsaté is + €4.50

€ 19.50

Varkenswang

Stoofschotel van langzaam gegaarde varkenswang, geserveerd met een stamppot rode biet.

€ 25.00

Weekspecial

Iedere week een ander gerecht.
Vraag aan onze medewerkers wat de special van deze week is.

Alle gerechten worden geserveerd met een verse salade.
Bij ieder hoofdgerecht worden friet en een aardappelgarnituur geserveerd,
met uitzondering van de pasta en gerechten met stamppot.

menu-paviljoen-schipluiden-hoodgerecht-

Desserts

Stoofpeer

Huisgemaakte stoofpeer met een Italiaanse gelato van stoofpeer, geserveerd met slagroom.

€8.00

Speculaas

Gevulde speculaas met een Italiaanse gelato van speculaas en slagroom.

€ 8.50

Advocaat

Lekker ouderwets, advocaat met slagroom.

€6.50

Warme kersen

Luikse wafel met warme kersen en een Italiaanse gelato van vanille.

€9.00

Warme brie

Een beetje anders, warme brie op huisgemaakt bananenbrood.

€8.00

Koffie de luxe

Een heerlijke koffie, cappuccino of espresso in combinatie met een dagverse creatie van onze chef-koks.

€ 7.50
menu-paviljoen-schipluiden-dessert-
Scroll to top