Recreatie

Recreatie

Wilt u genieten van de mooie omgeving en de rust van het Midden-Delfland? Dat kunt u bij ons op een ontspannen manier doen, door bijvoorbeeld eens een step te huren en er lekker op uit te gaan! Of bekijk alles eens vanuit een ander oogpunt en huur een kano!

Kano's

U kunt bij ons terecht voor het huren van kano`s, wij verhuren niet alleen per stuk, maar ook voor grotere groepen! Dus of u nu alleen bent, of u wilt met uw bedrijf, school of familie lekker een dagje op het water doorbrengen, bij ons kan het allemaal! Wij kunnen de kano`s zelfs op locatie brengen!

Waterfietsen

Bij ons kunt u terecht voor het huren van waterfietsen. Gezellig met vrienden of familie over het water trappelen door het mooie Schipluiden. Tevens is het ook goed voor de beenspieren!

Fluisterboot

Onze fluisterboten zijn een geweldige manier om het mooie Midden-Delfland op een andere manier te ervaren. De boten kunnen, als ze volledig zijn opgeladen circa 8 uur varen. U kunt met 7 volwassenen op een boot, honden mogen ook mee mits ze zich gedragen! Voor het varen met onze fluisterboten heeft u geen vaarbewijs nodig.

Steppen

Bij ons kunt u terecht voor het huren van steppen. Een step is een leuke actieve manier om van de omgeving te genieten! Zo kunt u gemakkelijk langs al het moois wat Schipluiden te bieden heeft.

Prijzen

Kano`s                   1-persoons   2-persoons  3-persoons
1ste uur                     €6.00            €12.00         €15.00
Elk volgend uur         €2.00            €4.00           €5.00

Steppen
1ste uur                      €7.50
Elk volgend uur          €5.00

Er is ook de mogelijkheid tot het gebruik van zwemvesten

Waterfietsen
Per uur                       €7.50

Fluisterboot
1 uur                           €35,00
2 uur                           €60,00
3 uur                           €75,00
4 uur                           €90,00

Hele dag (max 8 uur varen) €150,00

Openingstijden

Maandag

10:00 - 17:00

Dinsdag t/m Zondag

10:00 - 22:00

Scroll to top